YRITYS

YRITYS

Senkki Oy


LAADUKKAIDEN PUUKOMPONENTTIEN JA TUOLIEN VALMISTUSTA JO VUODESTA 1977

Valmistamme korkealaatuisia puukomponentteja, ja palveluihimme kuuluvat myös pintakäsittely ja kokoonpano. Reagointinopeus ja nopeat toimitusajat ovat vahvuutemme. Ydinosaamistamme on massiivipuutuolien valmistus, jota tarjoamme asiakkaillemme jo 40 yli vuoden kokemuksella.

Asiakkaamme ovat alansa merkittävimpiä toimijoita, joilla on pitkä kokemus puukomponenttien käytöstä tuotteissaan. Parhaiten osaamisestamme ja tuotteidemme laadusta kertoo se, että he ovat valinneet juuri meidät kumppanikseen.

TOIMITILAT


Toimimme nykyaikaisissa 5 000 m2:n toimitiloissa Etelä-Pohjanmaalla, Kurikan Jurvassa.

Olemme panostaneet tehtaallamme tuotantoautomaatioon ja tehokkuuteen. Rakensimme nykyiset toimitilamme vuonna 1981, ja viimeisin laajennus on vuodelta 2004.

Tehtaallamme työskentelee 17 taidokasta ammattiosaajaa.

Tarinamme


Oli aika, jolloin Jurvassa oli lähes jokaisessa talossa verstas, jossa valmistettiin huonekaluja. Kun tarpeeksi tehokkaita koneita ei ollut saatavilla, me rakensimme ne itse. Innovatiivinen automaatiotekniikan kehittely teki meistä kustannustehokkaampia ja ketterämpiä kuin muut.

Jurvassa huonekaluvalmistajien joukko on vuosien varrella kutistunut, mutta muuntautumiskykymme ja ennakkoluulottomuutemme ovat kantaneet meidät vaikeidenkin aikojen yli. Tänä päivänä tarjoamme asiakkaillemme puukomponenttien ja tuolien valmistusta jo 40 vuoden kokemuksella, kolmannen polven perheyrityksenä.

Pin It on Pinterest