LAATU

LAATU

Kulmakivenä laatu


Tuotteidemme korkea laatu on vuosikymmeniä kestäneen työn tulosta. Laatu alkaa ennen kaikkea yrityksen arvoista: valmistamme tuotteita, joista voimme olla aidosti ylpeitä.

Yksi tärkeimmistä laatutekijöistä on rakenteiden kestävyys. Liitokset joutuvat koetukselle erityisesti tuoleissa. Käytämme tuotteissamme useita erilaisia liitoksia, jotka ovat vuosien kokemuksen kautta osoittautuneet kestäviksi.

Tuotteemme on tehty kestämään.

TUOTTEITA, JOISTA VOIMME

AIDOSTI

OLLA YLPEITÄ.

Jussi Mäenpää, Tuotantopäällikkö, Senkki Oy

TUOTTEITA, JOISTA VOIMME

AIDOSTI

OLLA YLPEITÄ.

Jussi Mäenpää,

Tuotantopäällikkö,

Senkki Oy

TUOTTEITA, JOISTA VOIMME

AIDOSTI

OLLA YLPEITÄ.

Jussi Mäenpää, Tuotantopäällikkö,

Senkki Oy

 

Vastuullisuus


Kestävän kehityksen kannalta tärkeintä on valmistettavan tuotteen korkea laatu ja pitkäikäisyys, joihin panostamme kaikessa tekemisessämme. Massiivipuusta valmistetut tuotteet ovat myös korjattavissa ja uudistettavissa, jolloin niiden elinkaari pitenee entisestään.

Puuntyöstössä syntyvän jätteen hyödynnämme omassa lämpölaitoksessamme, ja sekä valmistamamme tuotteet että käyttämämme pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Koska vastuullisuus on meille tärkeää, olemme hakeneet tuotteillemme PEFC-sertifikaatin.

Katso kaikki sertifikaattimme täältä:

Laatu- ja ympäristöpolitiikka

Laatu- ja ympäristö-politiikka

Kohtelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme aina myönteisellä ja kunnioittavalla tavalla. Keskitymme asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. Asiakaslähtöisyyden sekä laajan kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta pystymme toimittamaan juuri sellaista laatua, jota asiakkaat meiltä odottavat.

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä laadun mittari.

Tuotteen valmistuksessa painotamme erityisesti tuotteen laatua, kustannustehokkuutta sekä oikea-aikaisia toimituksia. Näin vahvistamme kilpailukykyämme ja turvaamme toimintamme tulevaisuuden.

Kehittämällä työskentelytapojamme, käyttämällä energiaa ja raaka-aineita tehokkaasti ja seuraamalla sisäisiä toimintaohjeitamme minimoimme toimintamme negatiiviset ympäristövaikutukset.

Terveys- ja turvallisuusasiat ovat meille tärkeitä, ja pyrimme tekemään työympäristöstämme niin työntekijöillemme kuin yhteistyökumppaneillemme mahdollisimman turvallisen.

Tavoitteemme ja toimintatapamme auttavat varmistamaan, että täytämme sekä lainsäädännölliset että muut liiketoimintaamme koskevat vaatimukset.

Puumateriaalit


Puuraaka-aineina käytämme kotimaisia puulajeja sekä yleisimpiä Euroopassa esiintyviä puulajeja.

Edellytämme, että meille toimitetut raaka-aineet on tuotettu luontoa kunnioittaen. Siksi suurin osa materiaaleistamme tulee sertifioiduista suomalaisista metsistä.

 

Pin It on Pinterest