YHTEISTYÖ

YHTEISTYÖ

Komponentteja ja kumppanuutta


Meille asiakkaat ovat kumppaneita, joiden kanssa kuljetaan kohti yhteisiä tavoitteita: asiakkaan tavoitteiden mahdollistaminen on meidän päämäärämme.

Asiakkaamme ovat alansa merkittävimpiä toimijoita, joilla on pitkä kokemus puukomponenttien käytöstä tuotteissaan. Parhaiten osaamisestamme ja tuotteidemme laadusta kertoo se, että he ovat valinneet juuri meidät kumppanikseen.

Tavarantoimittajamme ovat valikoituneet vuosien kokemuksen perusteella.

SUUNNITELTU

TÄYTTÄMÄÄN KAIKKI

STANDARDIT

Pasi Mäenpää, Toimitusjohtaja, Senkki Oy

SUUNNITELTU

TÄYTTÄMÄÄN KAIKKI STANDARDIT

Pasi Mäenpää, Toimitusjohtaja, Senkki Oy

SUUNNITELTU

TÄYTTÄMÄÄN KAIKKI STANDARDIT

Pasi Mäenpää, Toimitusjohtaja, Senkki Oy

Tuotesuunnittelu


Suunnittelemme valmistettavat tuotteet yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Tiiviin yhteistyön ansiosta voimme yhdistää markkinoiden ja muotoilun tuntemuksen vahvaan tekniseen osaamiseen. Näin voidaan varmistua siitä, että tuotteet täyttävät niin ergonomiset, esteettiset kuin teknisetkin laatuvaatimukset.

ESITTELEMME YLPEÄNÄ LUOTETUT KUMPPANIMME

ARTEK

Taidetta ja teknologiaa vuodesta 1935. Yksi nykyaikaisen muotoilun innovatiivisimmista toimijoista, joka luo tulevaisuuden polkuja muotoilun, arkkitehtuurin ja taiteen alueilla sekä niiden risteyksissä. Artekin kokoelma koostuu huonekaluista, valaisimista ja sisustustuotteista, joita ovat suunnitelleet suomalaiset mestarit ja johtavat kansainväliset muotoilijat.

www.artek.fi

AUTION LAATIKKOTEHDAS

Aution Laatikkotehdas Oy tunnetaan mittatilaustyönä tehdyistä pahvilaatikoistaan. Yritys käyttää 100-prosenttisesti kotimaisia materiaaleja, joista se jalostaa asiakkaiden toivomusten mukaisia tuotteita. Yrityksen asiakaskuntaan lukeutuu useita eteläpohjalaisia huonekaluyrityksiä.

www.laatikkotehdas.fi

EJ HIIPAKKA OY

Kalusteteollisuuden ammattilainen vuodesta 1951. Kaluste- ja keittiöteollisuuden raaka-aineiden ja tarvikkeiden maahantuontiin ja tukkumyyntiin erikoistunut yritys.

www.ejh.fi

HAKA-WOOD

Oy Haka-Wood Ab on vuonna 1962 perustettu saha, joka on koko toimintansa ajan keskittynyt pelkästään koivun sahaukseen. Haka-Woodin asiakkaina on koivua tuotteissaan käyttäviä suomalaisia ja ulkomaalaisia huonekalutehtaita.

www.haka-wood.fi

HARTMAN RAUTA

Hartman on yksityinen suomalainen rautakauppa, jolla on vankka ja pitkä rautakauppakokemus, alkaen vuodesta 1862. Valikoimasta löytyvät rakennustarvikkeet, sisustustarvikkeet, puutavarat ja levyt sekä teräkset, työkalut ja teollisuustarvikkeet.

www.hartman.fi

ISKU

Suomen suurin huonekaluteollisuuden toimija. Suunnittelee, valmistaa ja myy huonekaluja, toimittaa sisustusratkaisuja koteihin ja julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, toimistoihin ja terveydenhuoltoon, sekä tarjoaa näihin liittyviä palveluita, kuten suunnittelu- ja kierrätyspalveluita. Toimittaa Suomessa valmistettuja kalusteita ympäri maailman.

www.isku.com

KAUKOKIITO

Luotettava kotimainen logistiikkayhtiö, joka hoitaa kuljetukset puolestamme. Kaukokiito kuljettaa paketteja, kappaletavaraa ja rahtia sekä tarjoaa varastointipalveluita koko maassa. Kuljettaa päivin ja öin, ympäri Suomen.

www.kaukokiito.fi

KIILTO

Kiilto Oy on yli 100-vuotias suomalainen perheyritys, joka tarjoaa ratkaisuja rakentamiseen, teollisuuden liimaukseen ja palonestoon, ammattihygieniaan sekä kuluttajien tarpeisiin.

www.kiilto.com

MARTELA

Martela on vuonna 1945 perustettu suomalainen perheyritys, joka suunnittelee ja toteuttaa käyttäjäkeskeisiä työ- ja oppimisympäristöjä, joiden erilaiset tilat tukevat yksilöllisiä tapoja tehdä työtä ja oppia.

www.martela.com

NOVO WOOD

Suomalainen tukkuliike, joka on keskittynyt jalopuiden, puupohjaisten tuotteiden ja sisustuslevyjen maahantuontiin.

www.novowood.fi

SHERWIN-WILLIAMS

Sherwin-Williams on kansainvälinen kärkiyritys maalien ja pinnoitteiden toimialalla.

www.sherwin-williams.com

SKANDINAVISKA TRÄIMPORT

Skandinaviska Träimport toimittaa puu- ja puupohjaisia materiaaleja eri puolilla maailmaa sijaitsevilta toimittajilta asiakkailleen Suomessa ja naapurimaissa.

www.traimport.fi

Stark

Stark on Suomessa toimiva puu- ja rakennustarvikkeita myyvä myymäläketju.

www.stark-suomi.fi

Topeekan Kaluste

Topeekan Kaluste on huonekaluliike, josta löydät laadukkaita ja pääosin kotimaisia huonekaluja, kasattuna ja kotiin kuljetettuna. Topeekan Kalusteella on myös oma kalustemallistonsa.

www.topeekankaluste.fi

Vaarnii

Suomalainen huonekaluyritys, joka on perustettu vuonna 2021. Vaarniin tuotteiden muotoilussa on uniikki suomalainen näkökulma, jossa kohtaavat brutaalius ja hienostuneisuus. Yrityksen ensimmäinen tuotekokoelma on valmistettu pääosin itäsuomalaisesta männystä.

www.vaarnii.com

Vitra

Sveitsiläinen yritys, joka valmistaa ja myy huonekaluja. Vitra on omistautunut parantamaan kotien, toimistojen sekä julkisten tilojen laatua muotoilun avulla. 80-vuotias perheyritys tekee yhteistyötä johtavien muotoilijoiden kanssa kehittääkseen innovatiivisia tuotteita nykyaikaisiin koteihin ja

www.vitra.com

Woodim Finland Ltd

Woodim on vuonna 1994 perustettu jalopuiden ja massiivipuisten liimalevyjen maahantuoja ja tukkuliike, joka tarjoaa laadukkaita jalopuutuotteita 25 vuoden kokemuksella.

www.woodim.fi

Pin It on Pinterest